Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konferans Ligi’nin favorisi Fenerbahçe’den sürpriz mağlubiyet (ÖZEL HABER)

Fenerbahçe ve Olympiakos 2023-2024 Avrupa Konferans Ligi çeyrek finallerinde karşı karşıya geldi. Oynanan iki maçın sonucunda temsilcimiz Fenerbahçe, Olympiakos’a elenerek Konferans Ligine veda etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 10:56
Kaynak: Arda Şaru
Konferans Ligi’nin favorisi Fenerbahçe’den sürpriz mağlubiyet (ÖZEL HABER)

Fenerbahçe Avrupa Konferans Ligi’nde sergilediği performansla taraftarlarının yüzünü güldürmüş ve kupaya dair umutlarını yeşertmişti fakat Olympiakos karşısındaki sürpriz mağlubiyeti Fenerbahçe’nin, Avrupa Konferans Ligi’ne veda etmesine sebep oldu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, fenerbahçe’nin Avrupa Konferans Ligi serüvenini Herkes Duysun için değerlendirdi.

“FENERBAHÇE BÜYÜK HATALAR YAPTI”

Fenerbahçe’nin süreçte büyük hatalar yaptığını kaydeden Mehmet Ali Ekmekçi, “Avrupa'daki tek temsilcimiz olan Fenerbahçe iyi oynadığı bir Olympiakos karşılaşmasında hazin bir sonla elendi. Final oynayıp kupaya uzaması sürpriz sayılmayacak sarı lacivertlilerin turu kaçırmasında en büyük etken ise teknik direktör İsmail Kartal'ın yapmış olduğu değişiklikler. Bu oyuncu değişiklikleri maalesef Fenerbahçe’nin neden elendiğine dair yapılacak muhasebe listesinde  ilk sırada yer alıyor.” dedi.

“FENERBAHÇE HAYAL KIRIKLIĞI OLUŞTURDU”

Özellikle son anlarda Fred'in oyundan alınmasına kimsenin anlam veremediğini ifade eden Ekmekçi, “Maç boyunca elde edilen pozisyonların gole çevrilememesi de sıkıntıyı tetikledi. Final olarak ise penaltıları el bombası niteliğindeki Tadic, Cengiz ve Bonucci'nin gole çevirememesi kariyerlerine yakışmadı. Ülke puanı açısından tesellimiz ise Çekya'nın da saf dışı kalması oldu. Fenerbahçe güle oynaya elemesi gereken Yunan takımına diz çökerek büyük hayal kırıklığı oluşturdu.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Arda Şaru

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.