Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor eski günlerine geri dönebilecek mi? (ÖZEL HABER)

Bu hafta Türkiye Futbol tarihinde bir ilk yaşandı ve şampiyonluk tatmış olan Bursaspor bir kez daha küme düştü. Peki Bursaspor ilerleyen dönemde eski formuna kavuşabilir mi?

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 13:02
Kaynak: Arda Şaru
Bursaspor eski günlerine geri dönebilecek mi? (ÖZEL HABER)

Dört büyükler dışında şampiyon lakabını almayı başarmış ilk takım olan yeşil beyazlılar, Türk futbol tarihinde şampiyonluk yaşamasının ardından ligden düşen ilk takım olarak da tarihe geçti. Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye başkanı Mustafa Bozbey, “Bursaspor’un her branşının yanında olmaya söz veriyorum.” demiş ve Bursasporluların umutları yeniden yeşertmişti. Biz de Herkes Duysun ekibi olarak sokağa çıktık ve Bursalılara sorduk: İlerleyen dönemde Bursaspor eski günlerine kavuşur mu? Söz Vatandaşta…

Bursalı birçok vatandaş, Bursaspor’un eski günleri yakalamasının çok zor olduğunu söylerken bazı vatandaşlar ise yeni Bursa Büyükşehir Belediyesinin yeni başkanı Mustafa Bozbey ile birlikte Bursaspor’un yeniden ayağa kalkabileceğini düşünüyor.



“BURSASPOR BİR MARKAYDI”

1963 yılında doğduğunu ve Bursasporlu olup, Bursaspor’da oynadığını söyleyen bir vatandaş, “Başkanın değişmesi lazım, siyaset ve spor’un ayrılması lazım, Bursaspor’un özüne dönmesi lazım. Bursa şehri bir markadır, Bursaspor’da bir markaydı. Şampiyonlar liginde oynamış bir takımın bu duruma düşmesi hepimizi üzdü, keşke bu günleri görmeseydik ama inşallah ilerde daha iyisi olacaktır. Yeni başkan Mustafa Bozbey’e güveniyoruz. Bursalılarında sahip çıkması lazım. O kadar çok zengin var ki Bursa’da, kimse elini taşın altına koymuyor.” dedi.



“ESKİ GÜNLERİ ÜMİT EDİYORUZ AMA ÇOK ZOR”

Bursaspor’a sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan bir vatandaş, “Eski günler çok zor, gelenlerin hiçbiri Bursaspor için bir şey yapmadılar. Bu takım şampiyon oldu ama paraları yediler ve takımı bu hale getirdiler. İnşallah eski günlere döneriz diye ümit ediyoruz ama zor.” şeklinde konuştu.



MAHVETTİLER BURSASPOR’U…

Bir başka vatandaş ise Bursaspor’un ligden düşmesinde en büyük pay sahibinin başkanlar olduğunu belirterek, “Tüm başkanlar çalıp götürdüler. Bursaspor’u bu hale düşürdüler. Belediye seçimleri geldiğinde Alinur Aktaş, ‘Bursaspor’u ayağa kaldıracağız’ dedi. Yıllardır aklınız neredeydi? Mahvettiler Bursaspor’u, haram olsun, emeği geçenlerin iki yakası bir araya gelmesin. Millet bizimle dalga geçiyor, yazıklar olsun.” diyerek tepki gösterdi.



“BELKİ DE BOZBEY, BURSASPOR İÇİN BİR ŞANSTIR”

Diğer vatandaşlar ise Bursaspor ile ilgili şu ifadeleri kullandılar:

“Memleketimizin takımı Bursaspor’un eski günlerine dönmesini istiyoruz. Biz burada büyüdük. Bursaspor, elbette geri dönecek, umutluyuz. Yeni başkan Bozbey’in bakış açışı çok farklı. Bursaspor’un şatafatlı günlere geri dönebilmesi için alt yapıya yönelmesi gerekiyor. Mustafa Bozbey, Bursaspor için bir şanstır. El birliği ile adam akıllı bir ekip ve heyet oluşturulursa belki bir, iki senede dönebilir. Bursaspor’un başında üç kağıtçılar olduğu müddetçe hiçbir yere gelemez. Bursaspor’u bugünlere getiren Yazıcıoğlu’ydu.”
 

Kaynak: Arda Şaru

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.