Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevda Türküsev 'toplumun beyni uyuşmuş' dedi

Sık sık yaptığı eleştirilerle sosyal medyada gündem olan Sevda Türküsev bu kez de TikTok paylaşımlarıyla dikkat çeken baba kıza tepki gösterdi. TİKTok'taki yeni akıma uyan ve birlikte dans ederek video çeken baba kızı paylaşan Türküsev; 'Bu ne yahu! Bunları yaparken adına “eğlenmek” diyorlar. Baba ve kızın eğlenmesi bu mu? Toplumun beyni uyuşmuş adeta! Kimse de uyarmıyor mu? Yada normal mi görüyorlar?

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
Sevda Türküsev 'toplumun beyni uyuşmuş' dedi

Öyleyse daha da vahim bir durum! Eskiden “aman ayıp olur” delilen çoğu şey şimdilerde dikkat çekmek için yapılır oldu. Bu bu tip şeyler topluma bir şey vermediği gibi, aksine önemli değerleri alıp götürüyor. Bunları çekiyorlar TikTok’ta açık bir şekilde paylaşıyorlar. Sonra tepki alınca “bizi yanlış değerlendirdiniz” diyorlar. Böyle bir video çekmek tercihtir fakat ben de bu video da doğru bir şey göremiyorum.

Baba ve kız ilişkisi ve iletişimi özeldir. Fakat bir babanın kadın kıyafeti giymesi ve bunu toplumla paylaşması garip ötesi bir durum. Aman böyle akımlara çoluk çocuğunuzla kapılmayın. Çocuklarınızla çok daha özel, çok daha güzel ve eğlenceli videolar çekebilirsiniz.' dedi. 

Çoğunlukla yaptığı çıkışlara tepki gösterilen Sevda Türküsev'e bu kez haklı olduğu yönünde destekler nitelikte yorumlar yapıldı. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.