Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saruhan Hünel'in sağlık durumu hakkında açıklama

Saruhan Hünel, bir süredir yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olmuştu. Aslı Hünel, ağabeyinin sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 10:10
Kaynak: AA
Saruhan Hünel'in sağlık durumu hakkında açıklama

Saruhan Hünel, Sultangazi Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata olmuştu. Ünlü oyuncunun kardeşi Aslı Hünel; "Canım ağabeyim Saruhan Hünel, bir süredir kalple ilgili sıkıntı yaşıyordu. Bu sabah kalp ameliyatına alındı. Sevenlerimiz dua ederse mutlu oluruz. Yer gök dua iyi olacaksın Allah'ın izniyle" demişti. 

Sonrasında ağabeyinin ameliyattan çıktığını ifade eden Aslı Hünel; "Bugün yoğun bakımda kalacak. Arayan sonra herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA YENİ AÇIKLAMA

Saruhan Hünel'in sağlık durumuna ilişkin yeni açıklamalarda bulunan Aslı Hünel, "Ağabeyim Saruhan Hünel, Allah'a şükür başarılı geçen operasyon sonrasında durumu gayet iyi. Arayan soran, mesaj yazan herkese çok teşekkür ediyoruz. Dualarınız ve güzel dilekleriniz şifa oldu. Çok teşekkür ederiz" dedi.

"HİÇBİR ŞEYİN ÖNEMİ YOK ŞU HAYATTA"

Aslı Hünel, ardından "Hiçbir şeyin önemi yok şu hayatta. Sağlık olsun. Bir de gönül dolusu huzur, gerisi yalan dünya..." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.