Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Megan Fox'un cilt sırrı ortaya çıktı! Hayranları şaştı kaldı

Dünyaca yıldız Megan Fox, hayranlarına geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında cilt bakımı rutinine bir göz atarak , taze yüzlü yeni fotoğraflardan oluşan parlayan teninin ardındaki sırrı ortaya çıkardı. İşte Megan Fox'un cilt sırrı

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
Megan Fox'un cilt sırrı ortaya çıktı! Hayranları şaştı kaldı

Dünyaca yıldız Megan Fox, hayranlarına geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında cilt bakımı rutinine bir göz atarak , taze yüzlü yeni fotoğraflardan oluşan parlayan teninin ardındaki sırrı ortaya çıkardı.

“Cildim kuru, hassas ve akneye yatkın, yara izleri var (????????) Çok sayıda güzellik cihazım var (muhtemelen hepsi) ama @geske.beauty.tech'in sonic termo yüz fırçası gözeneklerimi korumak için en sevdiğim araç.."


Resimlerde, yakın zamanda saçlarını maviye boyayan Fox , dekolteli, uzun kollu siyah bir üst giyerken ve Geske Sonic Thermo Yüz Fırçasını yanağına doğru tutarken banyo aynasının karşısında poz verdi.

“Jennifer'ın Vücudu” oyuncusu saçlarını kelebek bir tokayla yarıya kadar toplamış, telefonunu havaya kaldırarak Popsockets Hogwarts Kalesi telefon kılıfını , uyumlu Ölüm Yadigarları kavrama yeri ve boncuklu kayışıyla gösteriş yapmıştı.

Fox, Instagram Hikayesinde fotoğraflarda "herhangi bir fondöten sürmediğini", "sadece kapatıcı ve krem ​​allık" kullandığını sürdürdü.

Bazı hayranları"Megan Fox yüz fırçası aldı, ben de yüz fırçası aldım" diye yazan biri gibi - onun temiz cildini överken, diğerleri üçüncü fotoğraftaki pembe Geske yüz rulosunun (40 dolar) olduğunu belirtmekten kendini alamadı. yetişkin oyuncağına benziyordu.

Bir Instagram kullanıcısı "Son fotoğrafta aklım çöpe gitti" yazarken, bir başka hayran ise "Bir dakikalığına son fotoğrafta başka bir şey olduğunu düşündüm " diye ekledi.

(HABER VE DİĞER FOTOĞRAFLAR AŞAĞIDAKİ FOTO GALERİDE)
 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.