Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lewis Hamilton, Kendall Jenner'ın aklını aldı

Dünyaca ünlü F1 pilotu Lewis Hamilton, güzel ünlü model Kendall Jenner'a Miami GP öncesi pistte tur attı. Lewis Hamilton, adeta Kendall Jenner'ın aklını aldı. O görüntüler ise kameraya böyle yansıdı..

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
Lewis Hamilton, Kendall Jenner'ın aklını aldı

Formula 1'in yaşayan efsaneleri arasına giren Lewis Hamilton ve dünyaca ünlü model Kendall Jenner, geçtiğimiz günlerde Monako'da düzenlenen Grand Prix'nin ardından birlikte bir yat gezisine çıktılar. İkiliyi objektiflere takılan paparazziler, Lewis Hamilton'ın Jenner'ı lüks yatında gezdirdiği ve sohbet ettikleri anları fotoğrafladı.

Fotoğraflarda Lewis Hamilton ve Kendall Jenner'ın oldukça samimi ve keyifli vakit geçirdiği görüldü. Hatta Lewis Hamilton'ın Kendall Jenner'ın saçlarıyla oynadığı ve ona espriler yaptığı da dikkatleri üzerine çekti.

Bu görüntüler, Lewis Hamilton ve Kendall Jenner arasında aşk olduğuna dair iddiaları alevledi. Hamilton ve Jenner'ın daha önce de birlikte vakit geçirdiği ve yakın dost oldukları biliniyordu. Ancak son görüntülenmeleri, hayranlarına bu dostluğun romantik bir ilişkiye dönüşmüş olabileceğini akıllara yer etti. F1 pilotu Lewis Hamilton ünlü model Kendall Jenner'ı Miami GP öncesi pistte tura çıkarttı. O anlar kameralara yansıdı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.