Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalben'den açıklama geldi

Dün, narkotik polisi tarafından gözaltına alınmasının ardından adliyeye sevk edilen Kalben bugün serbest bırakıldı. Ünlü isim sosyal medya hesabından bir video paylaşarak sevenlerine seslendi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
Kalben'den açıklama geldi

İstanbul Narkotik polisi tarafından dün sabah saatlerinde uyuşturucu operasyonu yapıldı. Şarkıcı Kalben Sağdıç da Cihangir'deki evinden gözaltına alınarak Vatan Caddesi'nde bulunan Narkotik Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Şarkıcının evinde 5 gram SKUNK maddesi bulundu.  Kalben'in polisi göründe uyuşturucu maddeleri balkonda aşağı attığı belirlendi. Narkotik polisi tarafından gözaltına alınmasının ardından adliyeye sevk edilen Kalben bugün serbest bırakıldı. Ünlü isim sosyal medya hesabından bir video paylaşarak sevenlerine seslendi. 

Şarkıcı 'Canlarım, müzik, edebiyat ve dostluk yoluyla tanıştıklarım.. Sokaklarda, konserlerde, festivallerde ve imza günlerinde buluştuklarım.. Kah güzel kah acı günlerimizi paylaştıklarım.. Umudundan, sevgisinden, dayanışmasından değer aldıklarım, destek aldıklarım.. Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum. Kıymetli kamuoyumuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm. Ben ailemin, sevdiklerimin, yakınlarımın yanındayım. İyiyim, daha da iyi olacağım. Hep daha da iyi olmak için çabalıyorum ve çabalayacağım. Sizi sevgiyle kucaklıyorum.' ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.