Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İrem Derici ile Gökhan Fırat ayrıldı!

Aşk hayatında bir türlü yüzü gülmeyen isimlerden şarkıcı İrem Derici, sevgilisi Gökhan Fırat ile ayrıldıklarını doğruladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
İrem Derici ile Gökhan Fırat ayrıldı!

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen isimlerden İrem Derici'nin son ilişkisi de hüsranla bitti. Survivor'ın eski yarışmacısı Atakan Işıktutan’dan ayrılan Derici, yönetmen Gökhan Fırat ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Hatta öyle bir aşk ki birlikte dövme bile yaptırmışlardı. İrem Derici, dövme için "Allah korusun ayrılırsak bunu sildirmek çok zor olacak," demişti. Sosyal medya paylaşımları ve argo yorumlarıyla dikkat çeken Derici, geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın programına konuk olmuştu.

"ÜZÜLEMEM"

Programda Derici, "Bundan sonra bir ayrılık, bir erkek için asla kendimi üzmem. Aşkımdan gebersem de ertesi gün devam edeceğim. Üzülemem, üzülemem." dediği anlar çok konuşulmuştu.

"İLERİ GÖRÜŞLÜYÜMDÜR"

İrem Derici yaptığı son paylaşımda, programdaki sözlerini alıntılayarak "Alimden hallice kadınım ve aşırı ileri görüşlüyümdür. Yeniden single and ready to mingle diye ben." yazdı. Sevgilisi Gökhan Fırat'la olan fotoğraflarını da Instagram hesabından sildiği gözlerden kaçmadı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.