Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasret bitiyor! Kızıl Goncalar geri dönüyor

Özcan Deniz, Özgü Namal ve Mert Yazıcıoğlu’nun başrolünde yer aldığı popüler dizi Kızıl Goncalar, uzun bir aranın ardından büyük bir heyecanla geri dönüyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
Hasret bitiyor! Kızıl Goncalar geri dönüyor

Now TV’de 2. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkacak olan dizi, merakla beklenen yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

KIZIL GONCALAR, EYLÜL’DE GERİ DÖNÜYOR!

Geçen sezon NOW’ın en çok izlenen dizisi olan Kızıl Goncalar, Eylül ayının ilk haftasında sete çıkacak. Eylül ayının son haftasında ekranlara gelmesi planlanan 2. sezon, dizi severler için büyük bir heyecan yaratıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın aktardığına göre, dizinin Cüneyd Efendi karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu’nun diziden ayrılacağına dair çıkan iddialar asılsız. Yazıcıoğlu, yeni sezonda da izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Yönetmen Ömür Atay ve senarist Necati Şahin’in başarılı işbirliğiyle hazırlanan Kızıl Goncalar’ın yeni sezonunda, şu ana kadar yeni bir oyuncunun ekibe katılmadığı belirtiliyor. Kızıl Goncalar’ın merakla beklenen 2. sezonu için geri sayım başladı. Dizi, Eylül ayında NOW’da izleyicilerle buluşacak. Kızıl Goncalar’ın yeni bölümlerinde neler olacağını kaçırmamak için takipte kalın!

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.