Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afra Saraçoğlu'nun eğitimi gündem oldu

Yalı Çapkını dizisinin Seyran’ı Afra Saraçoğlu Okan Üniversitesi tarafından “En İyi Kadın Oyuncu'' ödülüne layık görüldü. Ödül töreninde muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncuya “Sizin üniversite dönemi nasıldı” sorusu yöneltildi. Oyuncunun annesi devreye girdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
Afra Saraçoğlu'nun eğitimi gündem oldu

Yalı Çapkını dizisinin Seyran’ı Afra Saraçoğlu Okan Üniversitesi tarafından “En İyi Kadın Oyuncu'' ödülüne layık görüldü. Ödül töreninde muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncuya “Sizin üniversite dönemi nasıldı” sorusu yöneltildi. Önce şaşıran “Nasıl yani, ne alaka şu an?” diyen Saraçoğlu, daha sonra “Üniversite ödül töreni ya, öğrencilikte nasıldınız?” demesi üzerine soruyu 'Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünde okuyan ancak oyunculuk yaptığı için okulunu donduran Saraçoğlu “Başarılı bir öğrenciydim ama oyunculuk falan derken Eskişehir'de okuyordum, dondurmak zorunda kaldım. İnşallah devam edeceğim. Yalı Çapkını bir bitsin, üçüncü sezonu da bitirelim, sonra…” şeklinde yanıtladı. 

'YÜKSEK PUANLA ÜNİVERSİTEYİ KAZANDI!'
Ünlü ismin eğitim hayatıyla ilgili sosyal medyada yapılan eleştiriler üzerine ise annesi devreye girdi. Lütfiye Ayvacıkoğlu kızının muhabirin sorusunu başta yanlış anladığını belirterek; “Yüksek puanla üniversiteyi kazandı! Bir yıl da okudu çok da başarılıydı. Geri kalan yıllarını da zaten okuyup bitirmek istiyor! Çok çalıştığı için fırsatı olmadı! İngilizcesi de çok iyidir! Zaten İngiliz dili ve karşılaştırmalı edebiyat okuyordu! Başka soru var mı?” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.