Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cübbeli Ahmet Hoca'dan İsmailağa yönetimine sert eleştiriler: Hakkımı haram ediyorum!

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, ihraç edildiği İsmailağa Cemaati hakkında “İslam’a, Müslümanlara çok büyük zarar verdiler. İsmailağa heyetine hakkımı haram ediyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
Cübbeli Ahmet Hoca'dan İsmailağa yönetimine sert eleştiriler: Hakkımı haram ediyorum!

İsmailağa Cemaati ile bir süredir arası kötü olan. Cübbeli Ahmet Hoca’dan İsmailağa tarikatı hakkında ağır bir değerlendirme geldi.

Cübbeli Ahmet İsmailağa Cemaati heyetine hakkını haram ettiğini söyledi.

İsmailağa Cemaati’yle yaşadığı tartışmalarla gündem olan Cübbeli Ahmet, cemaatten ihraç edilmişti. YouTube hesabından yaptığı bir yayında İsmailağa hakkında konuşan Ünlü, cemaatin Müslümanlara zarar verdiğini söyledi.

Cübbeli Ahmet şunları söyledi:

“Tepe tep kullansınlar. Çok büyük zarar verdiler İslam’a Müslümanlara. Şu Rabıta efendiyle devam etsek demediler ya. Bütün bu belayı yaptılar ya bu Müslümanların başına İsmailağa heyetine hakkımı haram ediyorum. Benim bu kadar emeklerimi hakkımı haram ediyorum. Fikri Hoca ile o kadar hukukum var hakkımı haram ediyorum O kadar haklarım var sabaha kadar sayabilecek kadar haram ediyorum.

Efendi’nin rabıtasını bozdukları için, bu ümmetin çoluğunu çocuğunu kız erkek medresede sokağa bıraktıkları için hakkımı haram ediyorum. Ama yine de diyorum Allah onlara tövbe nasip eylesin. Allah onları ıslah eylesin. Bir an evvel yaptıkları yanlıştan dönmelerini nasip etsin .”

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.