Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaz sezonu başladı, tatil evlerinin fiyatlar uçtu!

Havalar ısındı, yaz mevsimi kapımızı çaldı ve tatilcilerin gözü sahil hattındaki yazlık evlere döndü! Ancak bu sene tatil evlerinin fiyatları adeta gökyüzüne fırlamış durumda. Balıkesir'den Antalya'ya uzanan sahil şeridinde, haftalık kiralık ev fiyatları yükselişi tatilcileri düşündürüyor

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 16:41
Kaynak: Melih Kayacı
Yaz sezonu başladı, tatil evlerinin fiyatlar uçtu!

HER BÜTÇEYE UYGUN TATİL İMKANLARI VAR

Bu konu hakkında Herkes Duysun'a açıklamalarda bulunan Seyahat acentesi yetkilisi Hilal Durak, "Her bütçeye uygun tatil imkanlarının bulunduğunu belirtti. Durak ayrıca, şu anda örnek olarak Bodrum'un ultra lüks sitelerinde sezonluk kira fiyatları , 20-25 milyon TL'ye kadar çıkabiliyor. Çeşme ve Urla'da da durum pek farklı değil, metrekare fiyatları 160 bin ile 200 bin TL arasında seyrederken, haftalık kira bedelleri 40 ila 60 bin TL arasında değişiyor." şeklinde konuştu.

Ev kirası neye göre artar? | Hepsiemlak | Emlak Yaşam

ERKEN REZERVASYON YAPANLAR ŞANSLI 

Durak , Antalya'da da durum farklı değil, burada da tatil evlerinin fiyatları her bütçeye hitap edecek şekilde ama fiyatları geçen seneye oranla yükselmiş  durumda olduğunu vurguladı.

Durak, Tatilciler, Didim, Kuşadası ve Edremit gibi daha uygun fiyatlı seçenekleri tercih edebilirler. Ancak yine de Edremit'te haftalık kira bedelleri ortalama 15 bin TL iken, Ayvalık'ta bu rakam 35 bin TL'yi bulduğunu ifade etti.

Durak son olarak, yaz geldi önceden rezervasyon yapanlar şanslı tatil gider maliyetleri ve enflasyonun fiyatları etkilemediğini söylememek imkansız bu yüzden tatilciler geçmiş senelere oranla cebinden biraz daha fazlasını çıkarmaya hazır olmalı.' dedi.

Kaynak: Melih Kayacı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.