Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trump'tan Biden'a sert çıkış: "Sahtekar Joe'yu yarıştan çıkarmak istiyorlar"

Amerika Birleşik Devletleri'nde Başkan Joe Biden demokratlar tarafından sertçe eleştirilirken, eski Başkan Donald Trump kendinden çok emin görünüyor. Cumhuriyetçilerin daha önce hiç bu kadar bir arada olmadığını söyleyen Trump, demokratların bile istemediğini vurguladığı ABD Başkanı Biden'ı yeneceğini yineledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
Trump'tan Biden'a sert çıkış: "Sahtekar Joe'yu yarıştan çıkarmak istiyorlar"

Eski ABD Başkanı ve Kasım'da gerçekleşecek ABD başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump, Demokratlar arasındaki Joe Biden krizini "Zaferimiz o kadar mutlaktı ki Joe’nun kendi partisi artık ondan havlu atmasını ve 90 dakikalık tek bir performansın ardından başkanlığı teslim etmesini istiyor” şeklinde yorumladı.

Trump, ABD Başkanı Biden ile gerçekleştirdiği düello sonrası Demokratların Biden'ı çekilmeye davet etmesiyle dalga geçti ve "Bu arada Radikal Sol Demokrat Parti kaos içinde bölünmüş durumda ve büyük bir çöküş yaşıyor. Çünkü adaylardan hangisinin başkanlığa daha uygun olmadığına karar veremiyorlar. Uykulu, Sahtekar Joe Biden mı? Gülen Kamala, Gülen Kamala mı?" ifadelerini kullandı.

"Biden'ın durumu hakkında yalan söylüyorlar" diyen Trump, "Sahtekar Joe'yu yarıştan çıkarmak istiyorlar. Ona bu şekilde davranmaları çok yazık ama onun için üzülmeyin; O çok kötü bir adam” sözlerine yer verdi.

Cumhuriyetçilerin daha önce hiç bu kadar bir arada ve güçlü olmadığını belirten Trump, "Seçimin kazananı herhalükarda biz olacağız" dedi ve "Bu hafta demokratların tüm paniğine rağmen gerçek şu ki kimi aday gösterdikleri önemli değil. Çünkü onlardan herhangi birini büyük bir heyelanla yeneceğiz ve bu kasım muhteşem olacak” ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Biden, münazarada Trump'ın bağırmasının dikkatini dağıttığını  savundu

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.