Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Masa tenisinde büyük başarı Bursalı Elif'ten geldi (Özel Haber)

Yıldırım Belediyesi Hacı Mehmet Zorlu Özel Eğitim Meslek Okulunda öğrenim gören öğrenci Elif, Türkiye standartları çerçevesinde katıldığı turnuvada altıncı olmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 17:54
Kaynak: Musa Yeşildağ
Masa tenisinde büyük başarı Bursalı Elif'ten geldi (Özel Haber)

SERGEN DURAK/MUSA YEŞİLDAĞ/HERKES DUYSUN

Gösterdiği başarı ile okulun öğrencilere ilgisi göze çarparken, okulun mottosunda yürütülen “Özel Çocuklar” çalışması meyvelerini vermeye devam ediyor. Başarının bu kadar kısa süre içerisinde gelmesi ise bir gurur tablosunu ortaya çıkardı.

Herkes Duysun ekibine konuşan Elif ve hocası bizlere başarılarının sırrından ve bu yolda devam edecek olan hedeflerinden bahsetti.

Masa Tenisi Kuralları: Masa Tenisi Nasıl Oynanır? - Trendyol Blog

“ASIL HEDEF, ŞAMPİYONLUK”

Katıldığı masa tenisi turnuvasında başarı elde eden ve hedefinin kuşkusuz şampiyonluk olduğunu belirten Elif, “Çocukluk dönemimden beri masa tenisi oynuyorum. Arkadaşlarımla beraber oynarken beden hocamız Arzu Hoca beni bu alanda yetiştirmek istedi ve becerilerime göre beni maçlara çıkaracağını söylemişti.  Arzu Hoca’nın söylediklerinden sonra ben de oynamayı kabul ettim. Derece yaptım, 2 kere Bursa birincisi oldum. İstanbul’da şampiyonaya katıldım ve orada 6. oldum. İlerleyen dönemlerde inşallah şampiyonluğa gideceğim.” şeklinde konuştu

Masa Tenisi Nedir? Nasıl Oynanır?

“HOCALARI HER KONUDA DESTEK OLUYOR”

Hocaların her konuda destek olduğunu belirten Öğretmen Esra Seçgin, “Ben 9. Sınıftan beri Elif’in hocasıyım. Kendisi şu an 11. sınıf öğrencisi. Bu turnuva Elif için çok keyifli olurken ve aynı zamanda büyük bir deneyim de oldu. Tenis oynamak, tenis vasıtasıyla şehir dışında faaliyetlerde bulunup dışarıya çıkmak, birçok farklı insanla tanışmak Elif için gerçekten keyifli ve heyecan verici bir durum. Bizi gururlandırmaya devam ediyor. Daha da heyecan verici bir özveri ile devam edeceğiz inşallah.” dedi.

Kaynak: Musa Yeşildağ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.