Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Kestel halkı 31 Mart seçimlerinde kime oy verecek? (Özel Haber)

Herkes Duysun ekibi olarak bugün Kesteldeyiz. Vatandaşlara sorduk: Sizce Kestel Belediye Başkanı kim olmalı? İşte Kestellilerin verdiği cevaplar…

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa Kestel halkı 31 Mart seçimlerinde kime oy verecek? (Özel Haber)

ARDA ŞARU/ HERKES DUYSUN

Yerel seçim gündeminin yoğunluğu üzerine ekibimiz Kestel halkının nabzını yokladı. Bakalım Kestel vatandaşları yerel seçim arifesinde oyunu kimden yana kullanacak.

SEÇİM ATEŞİ YANDI

Kestel’de seçimlerin çekişmeli geçeceğini belirten Kestel halkı, farklı isimleri dile getirdi. AK Parti, CHP, Yeniden Refah ve İYİ Parti adaylarının öne çıktığı röportajda Kestelli vatandaşlar hangi partiye neden oy vereceklerini de anlatarak şunları söylediler:

“Bu seçimde oyum Cumhuriyet Halk Partisi adayından yana. Önder Tanır’a nazaran hizmetlerinin daha iyi olacağını düşünüyorum. Ben ilk önce kendimi tanıtayım, Kestel doğu ve güneydoğu Anadolu  dernek başkanıyım. Bizim dernek olarak duruşumuz 21 Şubat'ta belli olacak. Biz Kestel’deki siyasi başkan adaylarının listesini ve meclis üyesi adaylarını gördükten sonra fikrimizi o gün belirteceğiz. Bana göre seçimi kazanması gereken aday Ferhat Erol’dur daha iyi bir yapılanma ile geleceğini düşünüyorum. Başkanımız gayet iyi yapması gerekeni yapıyor Büyükşehirin de katkıları ile beraber çokta güzel bir çizgide ilerlediğini söyleyebilirim.’’ 

AK Parti'nin seçim karnesi

YARIŞ DEVAM EDİYOR

AK Parti adayını destekleyenler, “Biz oldum olası Adalet ve Kalkınma Partisini destekliyoruz ama tabii Yeniden Refahın da bu durumda aday çıkarması kafamızı karıştırmıyor değil.” derken, CHP adayını destekleyenler, “Cumhuriyet Halk Partisinden herhangi bir aday olur, kim olursa oy veririz.” ifadelerini kullandılar. 

Yerel seçimlerde partinin değil adayın öne çıktığını dile getirenler ise “Aslında yanlışı partiye oy atarak yapıyoruz, çalışma azmine ve ettiği hizmete göre oy kullanmalıyız. Dediğim gibi iki parti arasında ortadayım. Kestel’e çalışan biri gelsin, hizmet eden biri gelsin. Hakkını verecek olan ve hizmeti sonuna kadar yapacak birinin olmasını istiyoruz.” şeklinde konuştular.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.