Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da tarlasını satılığa çıkaran yer sahibinden nazik istek

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde ana yol kenarında bulunan bir zeytinlik, içinde ki hayır için yaptırılan cami ile birlikte satılığa çıkartıldı. Yer sahibi tarlayı önceki sahibinden böylece aldıktan sonra caminin şimdiye kadar ki tüm bakımlarını kendisi yaptırdığını ve insanların ibadet için burada durduğunu söyleyip, yeri alacak kişilerden caminin aynı hizmetine devam etmesini istedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa'da tarlasını satılığa çıkaran yer sahibinden nazik istek

Orhangazi-İznik yolu üzerinde bulunan ve bölge halkı tarafından bilinirliği yüksek olduğu için adres tarif etmede bile sıkça kullanılan yol yol kenarında ki 3 kubbeli Caminin içinde olduğu zeytinlik tarlası sahibi tarafından satılığa çıkartıldı.

Tarlasını içinde bulunan cami ile birlikte satılığa çıkartan sahibi Yunus Emre Kavas  ise yeri almak için arayan kişilerden camiyi yıkmamalarını ve vatandaşların ibadet hizmetine devam ettirilmesini şartını söylüyor.

Daha öncede tarlayı almak için anlaşmaya vardığı bir şahısın camiyi yıkacağım demesi üzerine satıştan vazgeçen tarla sahibi, ''Tarla içinde ki camiyi önceki sahibi vatandaşa hizmet için yaptırmış, bizde aldıktan sonra bakımlarını, temizliğini yapıp hizmetini devam ettirdik, şimdi ise yerimizi satılığa çıkardık, mecburen camide satılmış olacak, o yüzden alacak olan kişilerden bu camiyi yıkmamalarını istiyoruz, tabi biri gelir alır daha sonra yıktırır buna bir şey diyemeyiz ama biz bunu herkese söylüyoruz, inşallah tarlamız içinde ki caminin hizmetini devam ettireceği birilerine nasip olur.'' dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.