Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da imalathane yangını: Ahırdaki hayvanlar son anda kurtarıldı

Bursa’da bir imalathanede elektrik panosundan çıktığı düşünülen yangın iş yerini küle çevirdi. Yangın işyerinin yanında bulunan ve içinde çok sayıda küçükbaş hayvanın bulunduğu alana sıçramadan kontrol altına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2024 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2024 17:37
Kaynak: İHA
Bursa'da imalathane yangını: Ahırdaki hayvanlar son anda kurtarıldı

Yangın dün gece 21.00 sıralarında Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Yalova Yolu Süpürgelik Mevkiinde bulunan bir imalathanede çıktı. Alınan bilgilere göre işyerinin kapalı olduğu esnada imalathanenin içinden dumanlar yükseldiğini gören bekçi durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.
İşyeri elektrik panosundan çıktığı tahmin edilen yangın bir anda büyüdü. Yangına Orhangazi ve Gemlik’ten gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saat müdahale etti. Yangın ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

KÜÇÜKBAŞ HAYVAN AHIRINA SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ

Yangın nedeniyle işyerinin hemen yanında bulunan ve içinde çok sayıda küçükbaş hayvanın yer aldığı alana sıçramaması için ekipler büyük mücadele verdi. Yangına yakın alanda bulunan samanlar işyeri sahipleri tarafından bulunduğu yerden uzaklaştırıldı.
Yangın 1 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alınırken polis ve itfaiye ekipleri yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.