Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da belediye önünde uzun kuyruklar oluştu! İndirim değil, işte nedeni...

Bu dönemi tarıma adayan Nilüfer Belediyesi, çiftçilerin yanı sıra kent insanını da tarımsal üretime teşvik edecek projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 12:44
Kaynak: Gülsüm Yıldırım
Bursa'da belediye önünde uzun kuyruklar oluştu! İndirim değil, işte nedeni...

Fide bizden ürün sizden” sloganıyla başlatılan kampanya ile Nilüfer Belediyesi, evinin balkonunda, terasında ya da varsa bahçesinde sebze yetiştirmek isteyenlere ücretsiz fide dağıtıyor.

Herkese, kendi ürettiği ürünü dalından koparıp yemenin keyfini yaşatmak ve özellikle de çocukları tarımla tanıştırmak amacıyla başlatılan kampanya kapsamında, fidelerin dağıtımı Nilüfer Belediyesi Halk Evi önünde yapıldı.

Çiftçiyi destekleyen ve Nilüfer halkını tarımla tanıştırmak isteyen Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, "Hepimizin, bahçemizde kendi ellerimizle yetiştirdiğimiz sebzeleri toplayıp soframıza taşıma hayalleri var. Biz de o hayallerin gerçek olması için bu projeyi hayata geçirdik. Balkonda bir saksıda, terasta, yaşadığınız sitenin bahçesinde küçücük bir alanda da olsa bu birkaç fideyi ekip ürün yetiştirmenin keyfi bambaşka. Nilüferli çiftçilerin tamamen yerel tohumlardan zirai ilaç kullanmadan yetiştirdiği bu fideleri ücretsiz dağıtıyoruz ki herkese ulaşsın. Bu kampanyada emek veren herkese, özellikle de dağıtımız bu fideleri üreten çiftçilerimize ve çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum." ifadelerine yer  verdi.

Kaynak: Gülsüm Yıldırım

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.