Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da 1 Mayıs kutlamalarına yoğun ilgi!

Bursa'da emniyet teşkilatı 1 Mayıs'ı kutlamalarında herhangi bir asayiş sorunu çıkmaması adına tedbirleri sıklaştırdı. Vatandaşlar ve sendika üyeleri kutlamalara yoğun ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 16:19
Kaynak: Esmanur Gülbahar
Bursa'da 1 Mayıs kutlamalarına yoğun ilgi!

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki polisler, olası olaylara karşı olağanüstü önlem aldı.

1 Mayıs kapsamında Altıparmaktan başlayan yürüyüş Darmstadt Caddesi’nde devam etti. Vatandaşlar, yürüyüş yapan işçilere evlerinin camlarından çıkarak alkışlarla eşlik ettiler.

İşçi ve memur sendikaları, konfederasyona bağlı sendikalar ile siyasi parti ve sivil toplum örgütleri, kortej eşliğinde kent meydanına geldi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın 1 Mayıs kutlamalarının gerçekleştiği alana giriş yaptı.

ADALET İÇİN 1 MAYIS!

Mücadele için alanları dolduran tüm işçilere selam olsun diyerek konuşmasına başlayan Birleşik Metal İş Sendikası Temsilcisi Duygu Akyıldız, “Mücadele için alanları dolduranlara selam olsun. 2024 yılının 1 Mayısında haklarımız için, adalet için, barış için mücadele eden biz işçiler bu meydanda buluştuk. Yılın 356 günü yok sayılanlar olarak 1 Mayıs alanlarını doldurduk. Taleplerimizi dile getiriyoruz. Bu ülkenin tüm değerlerini üreten bizler emekçiler, gençler, kadınlar olarak hesap soruyoruz. Hukuksuzluklara dur diyoruz. Adaletsizliklere karşı itirazlarımızı 1 Mayıs meydanlarına taşıdık. Dünyanın en uzun çalışma saatleri Türkiye’dedir. Bu böyle gitmez. Hürriyet için 1 Mayıstayız. Yaşasın 1 Mayıs!” dedi.

Kaynak: Esmanur Gülbahar

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.