Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti'nin Bursa Kestel Belediye Başkan Adayı Ferhat Erol oldu! AK Parti'nin Kestel Belediye Başkan Adayı Ferhat Erol kimdir?

AK Parti'nin Kestel İlçe Belediye Başkan adayı, Ferhat Erol oldu. Peki Kestel İlçe Belediye başkan adayı Ferhat Erol kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
AK Parti'nin Bursa Kestel Belediye Başkan Adayı Ferhat Erol oldu! AK Parti'nin Kestel Belediye Başkan Adayı Ferhat Erol kimdir?

MELİH KAYACI/HERKES DUYSUN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa TOFAŞ Spor Salonu’nda düzenlenen aday açıklama toplantısında AK Parti'nin Kestel İlçe Belediye başkan adayını, Ferhat Erol olarak açıkladı.

Ferhat Erol kimdir? Ferhat Erol nereli ve kaç yaşındadır? Bu sorularının cevabı merak ediliyor. Ferhat Erol kim olduğu merak ediliyor. Arama sorgularında Ferhat Erol kimdir? Ferhat Erol kaç yaşında, nereli, mesleği ne? sorgulamaları yapılıyor. İşte Ferhat Erol biyografisi…

FERHAT EROL KİMDİR?

Ferhat Erol 1979 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. 

Üniversite eğitimini İstanbul York Üniversitesi İşletme Yönetimi bölümünde tamamlayan Erol, şu anda Politika Bilimi’nde yüksek lisans, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde ise İşletme bölümünde 4. sınıf öğrencisi olarak eğitimini sürdürüyor.

2001 yılında siyasete AK Parti ile Kestel’de adım atan Erol, ilçede AK Parti Gençlik Kolları’nda başkan yardımcılığı yaptı. 2004-2007 yılları arasında ise gençlik kollarında başkan olarak varlığını sürdürdü. 

Ferhat Erol, 2001-2014 yıllarında ana kademe tanıtım medya başkanlığı, 2014-2017 arasında ise ilçe teşkilat başkanlığı yaptı.

Pek çok sivil toplum kuruluşlarında da görev alan Erol, Kestel Belediyespor’da 10 yıl başkan yardımcılığında görev aldı. Ferhat Erol ayrıca Kestel İmam Hatipler Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin de kurucusu ve yöneticisi. 

Kendisini sivil toplum kuruluşlarında göstermeyi sürdüren Erol, Kestel Gençlik ve Dağcılık Spor Kulübü’nün kurucu başkanlığını yapmaktadır. Aynı zamanda Türk Kızılayı Bursa şubesinin yönetiminde de yer almaktadır.

İnşaat sektöründeki aile şirketinde de kariyerini devam ettiren Erol, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.